انجمن صنفی شرکت‌های اتوماسیون صنعتی و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور همکاری می‌کنند

انجمن صنفی شرکتهای اتوماسیون صنعتی و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور همکاری میکنند

به منظور توسعه همکاری نشستی با حضور اعضای هیئت مدیره و اعضای کمیته‌های تخصصی انجمن صنفی شرکت‌های اتوماسیون صنعتی و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور برگزار شد.

با هدف بهره‌مندی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های فناوری اطلاعات سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور (نصر) و انجمن صنفی شرکت‌های اتوماسیون صنعتی، نشستی برگزار شد و حاضران در این جلسه پیرامون راه‌­های همکاری در حوزه‌های گوناگون گفتگو نمودند.

به گزارش روابط عمومی انجمن صنفی شرکت‌های اتوماسیون صنعتی، در جلسه مشترک هیئت مدیره انجمن صنفی شرکت‌های اتوماسیون صنعتی و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور به منظور توسعه همکاری‌های فیمابین، گفتگو و تبادل نظر شد.

این جلسه روز 22 خرداد سال جاری با حضور اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی شرکت­‌های اتوماسیون صنعتی؛ مهندس جلال کاوندی از بنیان­گذاران انجمن صنفی شرکت‌های اتوماسیون صنعتی و رئیس کمیته تخصصی صنعت نفت، دکتر خلیل سجاد رئیس هیئت مدیره، مهندس مرتضی مخلص آبادی فراهانی عضو هیئت مدیره، مهندس حامد خسروی بازرس و رئیس کمیته صنعت نفت، مهندس مظاهر گودرزی رئیس کمیته سازندگان سیستم‌های کنترل یکپارچه و خانم مهندس محمودی دبیر انجمن و دکتر علی حکیم‌­جوادی رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور و مهندس محمد اطرج نایب رئیس اول سازمان نظام صنفی رایانه‌‌ای کشور و دکتر پیام گوران دبیر کمیسیون اتوماسیون صنعتی و هوشمندسازی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان اصفهان برگزار شد.

در ابتدای جلسه سجاد، همکاری انجمن صنفی شرکت‌های اتوماسیون صنعتی و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور را یکی از اقدامات تعالی در جهت بهره‌وری فناوری خواند و ضمن تأکید بر لزوم توجه همه صنایع بر حرکت به سمت تحول دیجیتال به لزوم استفاده صحیح از فناوری اطلاعات با نگرش مهندسی اشاره کرد و محسنات این تحول در همه بخش‌های صنعتی و اعضای این انجمن صنفی را برشمرد.

مشارکت در شناخت اولویت‌های بحث هوشمندسازی صنایع، تشکیل کمیسیون و کارگروه تحول دیجیتال در انجمن صنفی شرکت‌­های اتوماسیون صنعتی، توجه به پیاده‌­سازی قوانین و مقررات مرتبط با موضوع، مباحث توسعه‌ای فناوری صنعتی، حفاظت از داده‌ها، حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال، امنیت سایبری از اصلی­‌ترین موضوعاتی بود که در خصوص آن گفتگو شد.

از دیگر موضوعاتی که در این جلسه مطرح شد همکاری در برگزاری نمایشگاه اتوماسیون صنعتی با رویکرد صنعت 4 (I4.0) بود که اطلاعات مربوط به زمان و نحوه برگزاری آن از طریق رسانه‌­های انجمن منتشر خواهد شد.

در ادامه به تأمین امنیت محصولات نرم‌­افزاری در برابر نفوذ و هک اشاره شد که نیازمند زیرساخت‌هایی است و این موضوع برای شرکت­‌های فعال این حوزه حائز اهمیت است چرا که هر شرکت بسته به نوع داده‌­های خود نیاز دارد که اسناد و اطلاعاتش در معرض دید و دستبرد هکرها یا افراد خاصی قرار نگیرد. مرکز مدیریت راهبردی افتا و سازمان فناوری اطلاعات مسؤولیت بررسی امنیت و ارائه مجوز افتا را بر عهده گرفته است و ارزیابی سازمان فناوری اطلاعات ایران (افتا) از دیگر مواردی بود که در ادامه به آن پرداختند.

هدف از این اقدام این است که شرکت‌های صنعتی، دانش­‌بنیان، معدنی، نفتی، طراحی و مهندسی از حداکثر توانایی خود جهت پیشرفت استفاده کنند به همین منظور مقرر شد جلسه‌­ای مشترک با حضور نمایندگان سازمان نصر و انجمن صنفی شرکت‌های اتوماسیون صنعتی و نمایندگان افتا تشکیل شده و در جهت توسعه همکاری تصمیم‌­گیری شود.

در این جلسه، موضوعاتی همچون برگزاری جلسات توجیهی و دوره‌های آموزشی، شناسایی و معرفی پروژه‌های هوشمندسازی، ارائه بسته‌های آموزشی و تولید محتوای مرتبط نیز مورد گفتگو قرار گرفت.

همچنین در این جلسه طرفین متعهد شدند آیین‌نامه‌های اجرایی این تفاهم‌نامه را تدوین کنند.

شایان ذکر است که این امر می‌تواند به بهبود کیفیت پیاده‌­سازی فناوری اطلاعات و نظارت صحیح بر پروژه‌های مرتبط بر اعضای انجمن صنفی شرکت‌­های اتوماسیون صنعتی تأثیر مثبت و ارزنده‌ای داشته باشد.

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به عنوان بزرگ­ترین تشکل مردم‌­نهاد حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، از تیرماه سال 1384 براساس قانون حمایت از پدیدآورندگان نرم‌افزار (مصوب 4/10/1379 مجلس شورای اسلامی) و آیین‌نامه مصوب هیئت وزیران فعالیت خود را آغاز نمود و هدف و مأموریت این سازمان، تنظیم مناسبات بخش خصوصی و دولت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و مشارکت مؤثر در ساماندهی امور تجاری رایانه‌ای است.

 

یک پیغام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد