بیست و چهارمین نمایشگاه صنعت برق کشور با حضور شرکتهای عضو انجمن اتوماسیون صنعتی برگزار شد.
بیست و چهارمین نمايشگاه بينالمللی صنعت برق ايران به عنوان بزرگترين رخداد صنعتی و تجاری ايران در اين حوزه كه سالانه با حضور جمع كثيری از شركتهای توانمند داخلی و خارجی در زمينه صنعت برق برپا میگردد فرصت بسيار مغتنمی است تا شركتهای فعال در اين صنعت دستاوردها و محصولات خود را در معرض بازديد دستاندركاران و متخصصان اين صنعت قرار دهند و با در نظر گرفتن روند تقاضای بازارها و سمت و سوی رشد اين صنعت، فعاليتها و نوآوریهای آتی خود را هدايت نمايند.
در این دوره از نمایشگاه صنعت برق نیز شرکتهای عضو انجمن صنفی شرکتهای اتوماسیون صنعتی حضوری فعال داشتند. همین حضور فعال بهانه تهیه این گزارش شد.
آنچه در ادامه این مطلب میخوانید حاصل گفت و شنید و حضور و در این دوره از نمایشگاه صنعت برق است.
مغفول ماندن اتوماسیون و هوشمندسازی آفت این نمایشگاه است.
شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) به عنوان یکی از بازوهای قوی و با سابقه این صنعت در کشور از دیرباز در این نمایشگاه حضور داشته و توانسته سهم به سزایی در پروژههای برقی کشور به درستی ایفا کند. در این دوره از نمایشگاه نیز این شرکت با به نمایش گذاشتن سیستمهای شارژ خودکار ماشینهای برقی حضور داشت. مهندس نفری مدیر بازاریابی این مجموعه در گفتگو با خبرنگار انجمن صنفی شرکتهای اتوماسیون صنعتی درخصوص این نمایشگاه گفت: آنچه انتظار داشتیم از حضور در این نمایشگاهی متأسفانه محقق نشد. به نظر میرسد که آنگونه که باید تبلیغات مناسبی صورت نگرفته و بسیاری از علاقمندان از این نمایشگاه بیاطلاع هستند.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت نمایشگاههای تخصصی برگزاری نمایشگاه صنعت برق با رویکرد اتوماسیون صنعتی را یکی از نیازهای شرکتهای عضو انجمن معرفی کرد و در ادامه افزود: اگر نمایشگاهی توسط انجمن برگزار شود با توجه به بحث تخصصیتر شدن نمایشگاه و بازدیدکنندگان؛ از آن استقبال می کنیم چرا که نمایشگاهی بارویکرد اتوماسیون نمود بهتری دارد.
مدیر بازاریابی مکو در ادامه با برشمردن اثرات چنین نمایشگاهی خاطرنشان کرد: در چنین نمایشگاهی شرکتهای همرده حضور خواهند داشت و ما میتوانیم به عنوان سفیر محصولات مپنا با همکاران همرده خود بیشتر آشنا شویم و در جریان توسعه محصولات این گروه از تولیدکنندگان به طور کامل قرار بگیریم.
وی مغفول ماندن اتوماسیون و هوشمندسازی در این نمایشگاه را از آفتهای آن برشمرد و یادآورشد: در نمایشگاه صنعت برق که در حال حاضر در آن حضور داریم صرفاً به موضوع برق پرداخته شده و از این جهت نوع انتظار در این نمایشگاه متفاوت است.
نفری اطلاع از نظرات دیگر فعالان حوزه اتوماسیون و هوش مصنوعی را لازمه بهبود فرآیند توسعه این صنعت خواند و گفت: ما برای توسعه محصول، لازم است نیازهای مشتریانمان را بشناسیم و از آن در جهت تولید محصولات جدید بهره ببریم.
دنیا در حال حرکت به سمت اتوماسیونی شدن صنعت برق است
شرکت دیگر عضو انجمن که در این نمایشگاه حضور داشت شرکت باسط پژوه تهران بود که پس از حضور در غرفه این شرکت در نمایشگاه تخصصی برق با مهندس بهروز حاتم عضو هیئت مدیره این شرکت به گفتگو نشستیم.
شركت باسط پژوه تهران در سال 1377، با هدف توسعه صنعت الكترونیك و تأمین تجهیزات صنایع برق تشكیل گردید و با بهرهگیری از دانش فنی روز و نیروی انسانی متخصص اقدام به طراحی و ساخت سیستمهای اندازهگیری آزمایشگاهی و تست کنترل کیفیت در صنایع لوازم خانگی نمود.
این شرکت همچنین در سال 1381 نیز بخش تجهیزات آزمایشگاهی و تست لوازم خانگی رسماً از این شرکت جدا شد و با نام باسط پژوه نوین فعالیت خود را آغاز کرد.
اکنون شرکت باسط پژوه تهران با بیش از 15 سال تجربه در طراحی و ساخت سیستمهای اندازهگیری و مدیریت مصرف انرژی و فروش و ارائه خدمات پس از فروش بیش از 28 هزار دستگاه در سراسر ایران میکوشد که با یافتن فرصتهای بهبود، گامی در جهت پاسخگویی هر چه بیشتر به نیاز مشتریان و ارتقاء کیفیت محصولات خود بردارد.
حاتم در خصوص استقبال از این دوره ازنمایشگاه گفت: به نظر من استقبال خوب بوده و با توجه به اینکه شروع این نمایشگاه در روزهای تعطیل آخر هفته بود و شروع کمرنگی داشت اما مخاطبان خود را به سرعت پیدا کرد و مورد استقبال قرار گرفت.
وی هدف از حضور در این نمایشگاه را ارائه راهکار به مشتریان محصولات تولیدی باسط پژوه تهران معرفی کرد و افزود: در این دیدارها مخاطبان ما اطلاعات خوب کسب میکنند و ما نیز ضمن دیدار چهره به چهره با آنها از نیازها و مطالبات آنها مطلع میشویم و در گامهای بعدی تولید محصولات یا ارائه راهکار این انتظارات را بر آورده میکنیم.
به گفته حاتم «این نمایشگاه تنها فرصت بسیاری از تولیدکنندگان است تا خودشان را معرفی کنند و نهایت همکاری بین تولیدکننده و یا تأمینکننده با مصرفکننده را رقم بزنند.
حاتم در ادامه با اشاره به رویکرد صنعت برق در دنیا خاطرنشان کرد: دنیا در حال حرکت به سمت اتوماسیونی شدن است و به زودی صنعت برق نیز متفاوت از حال و گذشته خود خواهد بود چرا که بسیاری از شرکتها به دنبال اتوماسیون هستند و یا از اتوماسیون استفاده میکنند.
وی در پاسخ به این سؤال که اگر انجمن به عنوان متولی در زمینه اتوماسیون صنعتی نمایشگاه برگزار کند از آن استقبال خواهید کرد افزود: اگر یک نمایشگاه به صورت تخصصی رویکرد اتوماسیون داشته باشد قطعاً بسیاری از برنامههایمان را میتوانیم به درستی به منثه ظهور بگذاریم و از فضای به وجود آمده نهایت استفاده را ببریم.
وی در ادامه ضمن برشمردن شرح اقدامات باسط پژوه تهران گفت: این مجموعه با هدف تولید محصولات جدید، مدیریت انرژی، تولید تجهیزات و مجوزهای جدید کار خود را آغاز نمود و همچنان بر همین مدار نیز در حال حرکت است.
این نمایشگاه فرصتی برای دید و بازدید با مخاطبین محصولاتمان است
شركت مهندسی برق و الكترونیک قشم ولتاژ (سهامی خاص) به عنوان شرکت دانشبنیان با بیش از دو دهه سابقه فعالیت در حوزه فروش تجهیزات و سیستمها، خدمات فنی مهندسی، آموزش، تعمیرات، سرویس رفع عیب S.S.E، و اجرای پروژه، خدمات خود را به مصرفكنندگان در صنایع مختلف از قبیل نفت، گاز، پتروشیمی، صنایع فلزی، خودروسازی، قطعهسازی، مواد غذایی، سیمان، نساجی، صنایع لاستیک، شیشه، چوب كاغذ، نئوپان، صنایع دارویی، سیم و كابل، صنایع ماشینسازی و دستگاهسازی دانشگاهها و مراكز فنی حرفهای ارائه مینماید.
همچنین این مجموعه در زمینه تولید تابلو برق کنترل (PLC) و یراق آلات تابلوی تعمیرات و خدمات فنی سیستمهای اتوماسیون صنعتی و ابزاردقیق، تأمین و توزیع تجهیزات اتوماسیون صنعتی و سیستمهای محرکه زیمنس، طراحی، مشاوره و اجرای پروژههای اتوماسیون صنعتی و ابزاردقیق (EPC) طراحی و تولید رباتهای صنعتی و سیستمهای رباتیک هوشمند با فناوری IOT، آموزش سیستمهای اتوماسیون صنعتی، ابزاردقیق، رباتیک، مکاترونیک و انرژیهای نو طراحی و تولید تجهیزات پیشرفته ساخت، تولید و آزمایشگاهی در حوزههای اتوماسیون صنعتی، ابزاردقیق، رباتیک، مکاترونیک، انرژیهای نو با فناوری اینترنت اشیا (IOT) نیز فعالیت مثمرثمر داشته است.
این مجموعه در این دوره از نمایشگاه صنعت برق نیز حضور داشت و با توجه به اینکه عضو فعال انجمن است با مدیرعامل این شرکت در خصوص علل حضور در این دوره از نمایشگاه صنعت برق گفتگو نمودیم.
خانم مهندس سعیده محبوبی مدیرعامل شرکت قشم ولتاژ دراینباره گفت: از گذشته بیزینس یونیتهای مختلفی در این شرکت ایجاد شد بخش اعظم این مجموعه System Integration است که بسیار حرفهای در جهت تحقق اهداف و برنامههای خود حرکت میکند.
وی به حضور در این نمایشگاه با دستگاههای تهویه مطبوع و ساخت دستگاههای HVAC بخش ساخت رباط، انبارداری هوشمند، برق پرتراکم و… اشاره کرد و افزود: استقبال از این دوره از نمایشگاه قابل ملاحظه است و امیدواریم امروز و روزهای آینده شاهد استقبال گستردهتر مدعوین و مخاطبین محصولات و خدماتمان باشیم.
محبوبی این نمایشگاه را فرصتی برای دید و بازدید خواند و در ادامه در خصوص حضور در نمایشگاه تخصصی اتوماسیون صنعتی افزود: ما به حضور در چنین نمایشگاههایی بسیار علاقمندیم و از آن استقبال میکنیم چرا که معتقدیم انجمن صنفی شرکتهای اتوماسیون صنعتی کشور؛ انجمن بزرگ و توانمندی است و چنین نمایشگاههای تخصصی و جمع کردن شرکتهای عضو زیر پرچم انجمن میتواند بسیار کارآمد و مفید باشد.
بازدیدکنندگان انگیزه حضور در چنین نمایشگاههایی را دوچندان میکنند
شرکت پیمان خطوط شرق دیگر عضو انجمن صنفی شرکتهای اتوماسیون صنعتی نیز در این نمایشگاه حضور داشت. شرکت دانشبنیان پیمان خطوط شرق (PKS) در سال ۱۳۸۵ با هدف بومیسازی فناوری در سیستمهای اتوماسیون و کنترل تأسیس گردید. فعالیتهای شرکت در حوزه مهندسی برق و ارتباطات، با طراحی و ساخت ماژولهای پیشرفته پایانه راه دور (RTU) به منظور مانیتورینگ پستهای برق فشار قوی آغاز شد و به تدریج به ظهور توانمندی شرکت در طراحی و پیادهسازی جامع سیستمهای پیشرفته HMI، PLC، SCADA و DCS در سطح فوق توزیع و انتقال صنعت برق و دیگر صنایع زیرساختی انجامید. امروز پیمان خطوط شرق به پشتوانه سابقه درخشان پانزده ساله در بیش از ۴۰۰ پروژه طراحی، ساخت و ارائه خدمات مهندسی در حوزههای فوقالذکر و نیز دارا بودن ظرفیت تولید سالانه ۴۵۰۰ دستگاه پایانه راه دور، به عنوان رهبر بازار شناخته میشود. صدور تأییدیههای معتبر از مراجع ذیصلاح از جمله سازمان پدافند غیرعامل، شرکت توانیر، شرکت مدیریت شبکه برق ایران، پژوهشگاه نیرو، شرکت ملی نفت ایران و شرکتهای برق منطقهای گواه بهکارگیری پیشرفتهترین روشها و مواد اولیه با کیفیت در کنار اندوخته دانشی بیرقیب این شرکت است.
ایوب سخی عضو هیئت مدیره این شرکت در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی صنعت برق تهران از برگزاری و روند استقبال از این نمایشگاه گفت: از روز اول برگزاری این نمایشگاه با تعداد زیاد بازدید کننده روبهرو بودیم و همین امر انگیزه حضور در چنین نمایشگاههایی را دوچندان میکند. ما در این نمایشگاه انتظار داشتیم شماری از دوستان و مخاطبین محصولات و خدماتمان را ببینیم که خوشبختانه محقق شد.
وی بهبود سیستمهای کنترل برق، نرمافزار اتوماسیون پست را از جمله محصولات ارائه شده این شرکت در این دوره از نمایشگاه معرفی کرد و افزود: همه تلاش ما برای کسب درآمد بیشتر است و به طبع برای برآورده شدن چنین انتظاری همه تلاش خود را به کار میگیریم تا بهروز باشیم و محصولی که به متقاضی ارائه میدهیم بالاترین کیفیت را دارا باشد.
سخی در خصوص نمایشگاه تخصصی اتوماسین صنعتی که برگزار کننده آن انجمن اتوماسیون صنعتی باشد اظهار داشت: باید هدف از برگزاری چنین نمایشگاهی کاملاً مشخص باشد. حضور شرکتکنندگان شاخص و صاحب نام این صنعت در چنین نمایشگاهی برای من از اهمیت ویژهای برخوردار است چرا که در این شرایط میتوان جامعه مخاطب را به درستی شناسایی کرد و در همان مسیر حرکت نمود.
در نمایشگاه تعامل بین تولیدکننده و مصرفکننده شکل میگیرد
شرکت پیرامون سیستم قشم بیش از یک دهه است که به عنوان نخستین شرکت پیشرو در این زمینه با استفاده از اصول مدیریت علمی و نیروهای متخصص، تمامی حلقههای زنجیره تأمین (SCM)، از آنالیز فرآیند و مشاوره در تهیه مشخصات فنی، طراحی، ساخت سیستمهای نمونهگیری، نصب و راهاندازی، نگهداشت و تعمیر، آموزش و نیز تجزیه و تحلیل مشکلات آنالایزرها و ارائه راهحل را به طور کامل و جامع مدیریت و عملکرد دقیق هر دستگاه را تا پایان عمر استاندارد آن تضمین تضمین نماید.
مهندس رضا راجی مدیرعامل این شرکت در گفتگویی در خصوص ابتلاء این صنعت گفت: صنعت ما قفل شده و با مسائل فعلی که در حوزههای گوناگون درگیر آن هستیم کارها پیشرفتی ندارند و قفل شدهاند.
وی آفت این صنعت را مدیرانی دانست که سررشتهای از این صنعت ندارند و به عنوان مدیر در بخشهای مختلف صنعتی عهدهدار مسؤولیت هستند، افرادی که نالایقند و بر مصدر قدرت نشستهاند و برای صنعت و صنعتگر تصمیم میگیرند.
راجی با اشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاه صنعت برق خاطرنشان کرد: این نمایشگاهها جدا از اهمیتی که دارد تا زمانی که تفکر توسعهگرا پشت آن نباشد به خودی خود نمیتواند کاری از پیش ببرد تنها اتفاقی که میافتد تعامل بین تولیدکننده و مصرفکننده است. اما از سوی دیگر بزرگترین مصرفکننده بخشهای دولتی و خصولتی هستند که به انقباظ مالی دچارند.
وی ضمن اشاره به حضور پیرامون صنعت در ادوار مختلف برگزاری این نمایشگاه گفت: ما چندین سال است که در این نمایشگاه و نمایشگاههای دیگر حضور داریم فقط به این دلیل که مشتریانمان انتظار دارند ما را در این نمایشگاه ببینند.
مدیرعامل پیرامون سیستم قشم در ادامه ضمن معرفی محصولات این شرکت افزود: ما در این دوره از نمایشگاه با محصولات نیروگاهی، دستگاه بیسیم اندازهگیری سیکل آب و بخار، اندازهگیری آلایندههای دودکش و محصولات دانش بنیانمان شرکت کردیم.
مهندس راجی در خصوص علاقمندی مجموعه پیرامون سیستم قشم به شرکت در نمایشگاه اختصاصی اتوماسیون صنعتی با مدیریت انجمن گفت: نمایشگاه یک شرایطی دارد. یکی از اهداف توسعه ارتباط بین تولیدکننده و مصرف کننده است و برخی موضوعات دیگر نظیر اطلاعرسانی، و… .
بیشک اگر تمام این موارد مهیا شود در این نمایشگاه هم حضور خواهیم داشت.
بسیاری از صنعتگران به دنبال راهحل ناترازی برق در نمایشگاه بودند
فرزان فن اندیش فردا شرکت دیگر عضو انجمن صنفی شرکتهای اتوماسیون صنعتی بود که در نمایشگاه صنعت برق امسال حضور یافته بود. شرکت فرزان فن اندیش فردا به عنوان یک شرکت دانش بنیان ارزشآفرین و تعالیمحور، فعال و پیشرو در ارائه راهکارهای یکپارچه محصولات و خدمات صنایع برق و اتوماسیون صنعتی، همچنین مجری و همکار اصلی در پروژههای بزرگ صنعتی کشوری محسوب میشود. حضور در غرفه این شرکت فرصتی بود تا با مدیران این مجموعه به گفتگو بنشینیم.
محمدحسن مقدس عضو هیئت مدیره این شرکت با اشاره به رویکرد این شرکت دانش بنیان گفت: نمایشگاه با استقبال قابل قبولی مواجه بود و برای ما زمانی مفید است که افراد متخصص در این نمایشگاه حضور پیدا کنند. اما مورد قابل توجهی که در این دوره از نمایشگاه با آن روبهرو بودیم مشکل ناترازی برق بود که بسیاری از تولیدکنندگان صنایع مختلف را به این نمایشگاه کشانده بود تا به دنبال راهحلی برای این قضیه باشند.
مسئله ناترازی انرژی مورد دیگری بود که این عضو هیئت مدیره فرزان فن اندیش فردا به آن اشاره کرد و یادآور شد: به نظر می رسد حاکمیت حل این مشکل را به مردم سپرده و خود تولیدکننده به دنبال ایجاد نیروگاه دیزلی یا برق خورشیدی است تا این مشکل را حل کند و از آن عبور کند.
وی در ادامه با اشاره به قطع مکرر برق در تابستان و قطع گاز صنایع در زمستان خاطرنشان کرد: ما صادرکننده انرژی بودیم و الان به نقطه ناترازی انرژی رسیدهایم. این مشکل فقط در کشورهای جهان سوم رخ میدهد و اصلاْ چنین مشکلی برازنده کشور ما نیست.
مقدس به اهداف حضور در نمایشگاه اشاره کرد و افزود: این نمایشگاه موقعیت مناسبی برای دیدار با مشتریانمان است اما مشکل نبود فضای اختصاصی و کاهش این فضا باعث شده که نتوانیم به درستی پاسخگوی مراجعه کنندگانمان باشیم.
این عضو هیئت مدیره حاضر در نمایشگاه در خصوص محصول جدید شرکت خود گفت: ما اینورتر خورشیدی تولید کرده بودیم و علاقمند بودیم آنرا در نمایشگاه عرضه کنیم اما به دلیل مساحت کوچکی که در اختیارمان قرار دادند نتوانستیم این محصول دانشبنیان را عرضه کنیم.
وی در پاسخ به برگزاری نمایشگاههای تخصصی اتوماسیون صنعتی تاکید کرد: نمیدانم برگزاری چنین نمایشگاهی تا چه اندازه میتواند مفید فایده باشد اما بیشک تخصصی شدن نمایشگاه و حضور شرکتهای اتوماسیون صنعتی به دلیل تخصصی بودنشان میتواند مشکلاتی را هم به وجود بیاورد. مثل کاهش مخاطب نمایشگاه و محدود شدن آن به افراد متخصص این حوزه.
مقدس وجود پروژههای دولتی و صنعتی کشور را به حضور در چنین نمایشگاهی تشویق میکند و صنعتگران علاقمند به حضور در این نمایشگاه خواهند داشت.
محمدحسن مقدس عضو هیئت مدیره شرکت فرزان فن اندیش فردا در ادامه به اهمیت بخشهای جنبی این نمایشگاه خاطرنشان کرد: اگر این نمایشگاه با ایونتهای آموزشی، سخنرانیهای تد، نشستهای خبری و… باشد برای مخاطب و تأمینکنندگان جذاب خواهد بود.
اگر قرار است بازدیدکننده نیاید پس چرا نمایشگاه برگزار میشود!
شرکت مهندسی پارس تجهیز ایمن تابلو در سال ۱۳۷۴ تأسیس گردیده است که با طراحی و ساخت باطری شارژرهای صنعتی، اینورترهای AC (کنترل دور موتور) و UPS های صنعتی کار خود را آغاز نمود.
در ابتدا با در اختیار داشتن کارگاهی کوچک، محصولات مذکور طراحی و ساخته میشدند. در سال ۱۳۷۷ این محل به کارگاه مجهزی در شهریار کرج، در مساحتی بیش از هزار متر مربع شامل واحد تولید، آزمایشگاه، واحد طراحی و R&D منتقل شد. در این محل اینورترهای جدید طراحی و ساخته میشد و همچنین سیستمهایی از قبیل GPUهای 400HZ که کاربردهای هواپیمایی داشت بر اساس سفارش مشتری طراحی و ساخته میشد.
با توجه به سوابق شرکت پارس تجهیز ایمن تابلو در فاصله زمانی کوتاهی، این شرکت در سال سوم همکاری خود با LG، مقام اول در بین نمایندگان LG در سراسر جهان را کسب کرد و کلید طلایی توسط مدیر عامل LG به مدیر عامل شرکت پارس تجهیز ایمن تابلو هدیه داده شد.
این شرکت نیز در بیست و چهارمین دوره نمایشگاه صنعت برق حضور داشت و به ارائه محصولات جدید خود پرداخت.
جعفر فرید فتحی مدیرعامل پارس تجهیز ایمن تابلو به حضور در این نمایشگاه اشاره نمود و گفت: متأسفانه بدون اعمال نفوذ نمیتوان غرفه گرفت و همین امر باعث شد از فرآیند گرفتن غرفه ناراضی باشیم. ضمن اینکه به دلیل استقبال بازدیدکنندگان از غرفه اخطار گرفتیم که نظم سالن را به هم زدیم… .
وی در ادامه سخنانش به انگیزههای حضور در نمایشگاه اشاره کرد و افزود: ما به دنبال مشتری در نمایشگاه نیستیم اما مجبوریم با توجه به علاقمندی به مخاطبینمان با هر سختی که بتوانیم در این نمایشگاه شرکت میکنیم.
مدیرعامل پارس تجهیز ایمن تابلو در پاسخ به سؤالی در خصوص برگزاری نمایشگاه تخصصی اتوماسیون صنعتی گفت: ایجاد این نمایشگاه تخصصی با توجه به تعداد بالای علاقمندان و متخصصین قطعاً با استقبال خوبی روبهرو خواهد شد ضمن اینکه دسترسی به بخشهای گوناگون هم به سهولت انجام خواهد شد.
وی به علاقمندی این شرکت در خصوص برگزاری دورههای آموزشی تجهیزات LS به صورت رایگان با اساتید بهنام اشاره کرد و تأکید کرد این دورهها را برای مؤسسات، آموزشگاهها، دانشگاهها و… برگزار خواهد نمود و صفر تا صد بخشهای گوناگون را آموزش خواهیم داد.
این نمایشگاه توانسته مخاطب خود را پیدا کند
شرکت بعدی پارس کنترل پیشرو ارائه دهنده خدمات مهندسی در حوزه پیادهسازی سیستمهای کنترل صنعتی نظیر سیستمهای PLC، سیستمهای DCS و FCS همچنین سیستمهای حوزه ایمنی (SIS) مانند ESD، F&G، BMS و همچنین تأمین تجهیزات ابزاردقیق و تجهیزات سیستمهای اعلان و اطفاء میباشد. زمینه فعالیت شرکت در حوزه صنایع پتروشیمی، ماشینسازی، سیمان، دارویی و غذایی میباشد. با مدیرعامل شرکت پارس کنترل پیشرو محسن گلخا و احسان نیافر کارشناس فروش این شرکت به گفتگو نشستیم.
وی در خصوص این دوره از نمایشگاه صنعت برق گفت: با توجه به اینکه نمایشگاه تخصصی صنعت برق است با این حال تعداد بازدیدکننده قابل توجه است و این نمایشگاه در طی دوران برگزاری خود توانسته مخاطب خود را پیدا کند.
شرکت پارس کنترل پیشرو در این دوره با رلههای دیستانس حفاظتی به عنوان محصول جدید در نمایشگاه حاضر شده است.
محسن گلخا بازدید از محصولات ابزاردقیق را قابل توجه خواند و تأکید کرد: اگر نمایشگاه تخصصی ابزاردقیق برگزار شود با توجه به سطح مخاطبینی که دارد بسیار با استقبال روبهرو خواهد شد.
وی به اهمیت برگزاری نمایشگاه تخصصی اتوماسیون صنعتی توسط انجمن اشاره کرد و افزود: با تخصصی شدن چنین نمایشگاهی کارهای بزرگ و فوقالعاده میتوان انجام داد. برگزاری نشستهای تخصصی، دیدار چهره به چهره با صنعتگران عضو انجمن و… میتواند بسیار مفید باشد و مخاطب خود را به درستی هدفگذاری کند.
نیافر ضمن تأکید بر اهمیت سیستم هوشمند و هوش مصنوعی گفت: نشستهای تخصصی اعضا در این خصوص برای بهبود صنعت هوشمند بسیار مفید خواهد بود و مسیر راه را مشخص خواهد کرد.
بسیاری از مخاطبین این نمایشگاه به دنبال اتوماسیون صنعتی هستند
گروه صنعتی پتسا با تکیه بر پیشرفتهترین فناوری روز دنیا در زمینههای اتوماسیون، ابزاردقیق و مخابرات، ارائه دهنده خدمات جامع مهندسی، تأمین تجهیزات، تولید سیستمها و کامپیوترهای صنعتی در پروژه های مختلف کشور میباشد. این گروه متشکل از دو شرکت ایرانی پتسا صنعت، آریا ابزاردقیق و سه شرکت منطقهای میباشد که هر یک از پشتیبانی شرکتهای همکار معتبر بینالمللی به همراه تجربه و ساختار منظم گروه بهره میبرند. گروه صنعتی پتسا فعالیت خود را در سال 1370 از واحد صنعتی شرکت پتسا آغاز نمود و در سال 1378 با نام شرکت پتسا صنعت در قالب سه واحد اتوماسیون، ابزاردقیق و پروژه با تمرکز بیشتر به ارائه خدمات تخصصی خود ادامه داد. از سال 1384 با اتمام عملیات ساخت کارخانه در شهرک صنعتی پرند، فعالیتهای تولیدی این گروه مشتمل بر کامپیوترهای صنعتی، تابلوهای کنترل و برخی اقلام ابزاردقیق با ظرفیت بیشتری ادامه یافت. در پاسخ به گسترش و تنوع فعالیتهای تخصصی، نیاز به افزایش راندمان و ایجاد فضای رشد بیشتر، ایده تبدیل واحدها به شرکتهای مستقل در چهارچوب گروه صنعتی پتسا، از سال 1378 با تأسیس شرکت آریا ابزار دقیق اجرایی شد.
مهندس دوستی مدیر مارکتینگ این شرکت با اشاره به اهمیت نمایشگاه صنعت برق گفت: با توجه به اینکه روز اول نمایشگاه در ایام آخر هفته بود با شروع هفته استقبال خوبی شد و به نظر میرسد روزهای آتی با استقبال بیشتری روبهرو شود.
وی به عدم حضور برخی از تولیدکنندگان در این نمایشگاه اشاره کرد و افزود: جای برخی از این شرکتها بسیار خالی است و به نظر میرسد برای کاهش هزینههای جاری و سربار در این دوره از نمایشگاه حاضر نشدند.
مدیر مارکتینگ پتسا صنعت به حضور رسته اتوماسیون صنعتی در دورههای گذشته اشاره کرد و یادآور شد: امسال این رسته نبود و ما به عنوان سازنده تابلو برق شرکت کردیم اما در حقیقت جزء شرکتهای اتوماسیون صنعتی هستیم.
دوستی در ادامه با اشاره به اهمیت اتوماسیون صنعتی و داشتن یک نمایشگاه اختصاصی تأکید نمود: بسیاری از مخاطبین این نمایشگاه به دنبال اتوماسیون صنعتی هستند و این نمایشگاه مخاطب ویژه خود را دارد و میتواند برای افرادی که به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت میکنند مفید باشد.
دوستی به هزینههای این نمایشگاهها اشاره کرد و گفت: هزینههای این نمایشگاهها باعث میشود شرکتهای بسیاری نتوانند حضور داشته باشند.
وی با تأکید بر آنچه که گفت، افزود: به همین منظور باید تبلیغات همه جانبهای صورت بگیرد و اطلاعرسانی برای جامعه هدف دقیق و تأثیرگذار باشد.
دوستی ضمن اشاره به انگیزه مجموعه پتسا صنعت برای حضور در نمایشگاه یادآورشد: هدف ما دیدار با مصرفکنندگان محصولاتمان بود تا به آنها بگوییم هستیم و هدف دیگر جذب مشتریان جدید بود که متأسفانه بر خلاف نمایشگاه سال قبل محقق نشد چون امسال هم از لحاظ کیفی و کمّی دچار افت شده بود.
از دیگر شرکتهای عضو انجمن و حاضر در نمایشگاه شرکت اترک انرژی ارس، شرکت آرین کلید پارس، شرکت رایا فرهور آنوش و شرکت پرتو صنعت بود که به علت مشغله مدیران این شرکت فرصت گفت و گو مهیا نشد.
در این نمایشگاه، 474 شرکت داخلی و 110 نماینده شرکتهای خارجی از 12 کشور جهان حضور داشتند و در بیست و چهارمین دوره این رویداد محصولات و خدمات متنوعی در زمینههای؛ تولید، انتقال، توزیع برق، تجهیزات فشار قوی، روشنایی، اتوماسیون صنعتی و انرژیهای تجدیدپذیر به نمایش گذاشته شد.
همچنین در این رویداد صنعتی، شرکت هایی از کشورهای چین، کره، هند، روسیه، ایتالیا، ترکیه، آلمان، تایوان، فرانسه و اسپانیا حضور داشتند و به ارائه خدمات و دستاوردهای خود پرداختند.
در پایان این رویداد 16 شرکت به عنوان شرکت برگزیده شناخته شدند و از آنها تقدیر شد.